joi, 17 februarie 2011

Some love...

Afara "soarele rasare".A  pus ghilimelele pentru aspect caci chiar asa se intampla.Destul de ciudat pentru o noapte ploioasa,iar cu ocazia asta mai arunca un ochi verde pe terasa cu speranta ca verdele il va surprinde.
"Revizualizarea" privirii lui ia adus aminte de acei ochi cuminti ce ascund imagini obsedante dar si amintirea unei iubiri trecute,prezente si posibil viitoare.Acum nu vrea sa-si "dezechilibreze" sentimentele.
Schimbarea lui este IMPRASTIATA de EL,facand-o sa para vinovata pentru asta.Eu fiind implicata,incep sa pun la punct o teorema a omului,si anume:"Omul poate indeplinii diferite functii si poate fi victima propriei minti.El sufera in fiecare clipa o schimbare a sentimentelor."
Nu cred ca incerecarea ei de a schimba ceva la mine a dat gres.

Un comentariu:

  1. Whaa, am rămas aşa -___".
    Am simpla impresie că ideea de "trăncăneală deşteaptă" pe care o faci tu aici e cam luată de la mine. Oricum, şi eu am luat-o de la alţii, deci nu'i bai.
    Teorema omului...uite o idee a ta care mie nu mi-a venit [ceea ce e grav]. Şi eu obişnuiam să scriu "definiţii" ale diferitelor chetii [gen curcubeul]. Ia să vedem dacă până la anu' mai ai vreo idee de teoremă d'asta.

    RăspundețiȘtergere