joi, 31 martie 2011

Hai,pizditi-va!,Ce mai stati?

Ahh,o,da(daca citesti asta stiu ca te gandesti la altceva obsedatule).Uite ca spre freicirea lui Sayuuki,m-a lovit transpiratuinea.
Au trecut cam 2 saptamani decand am venit din mult visata si tulburatoarea  noastra excursie,defapt "TULBURATOAREA X2",caci am ramas(unii dintre noi,si se stiu)cu sechele.
In fiecare noapte visam dusuri.What?Aha,da vezi foarte bine,in fiecare seara rulam Dusul Bantuit xXx.
Iar nominalizatii la acest capitol sunt:Chyna,Bossy Si nu in ultimul rand Sayuuki.
S-a lasat cu scandal,bataie,sange,sticle si fum!Kid.,doer sticle si fum:P.Se lasa si cu sange dar,m-am abtinut.
Cu dormitu' am stat ok,adica eu am dormit cu inca vre-o 4 in pat,deci a fost lejer...WTF,cum sa fie lejer cand stai la mijloc,inghesuit si ti-e frica sa-ti misti piciorul chiar daca nu il mai simpti(la un moment dat m-am uitat sub patura sa vad daca il  mai am)pentru a nu trezi dracusorii plecati in Carrfoure(know)Si dupa ce bei 5-6 Redd-Bull-uri?
Asta e pt. Sayuuki care nu are ce face decat sa de-a iama pe blogul meu(kid)deci,LECTURA PLACUTA!

marți, 1 martie 2011

Nu tot ce e praf se trage pe nas...

<Wtf,ce mai zile...Am avut un weekend destul de complicat avand in vedere ca a inceput de joi(ziua in care eu si Kata am inceput folosirea "biberoanelor")>
Joi,dai cu sticle si fum,muzica si multe,multe dar multe "kiss-uri"<Acest rand ii este dedicat in mod special lui Kata>.Si multe alte chestii interesante.App. dupa sticle si fum s-a lasat cu relatii.X_X
Sambata am frecat foarte tare pixu,defapt chiar am frecat ceva,podelele,caci la mine in casa erea un haos total.Asta din cauza zugravitului spontan al unelor locuri din casa,niste locuri "sacre",a-s putea spune.
Duminica,au fost la putere fumul cu gust de menta(cica),nervii mei si planificarea mini taberei.Wtf,va fi super distractie,sticle multe si fum pe masura.
Luni,ah ziua asta de luni nu o voi uita niciodata.A fost ce-a mai idioata zi,asta datorita lui Iordache,app "multumesc"De ce ?Pt ca erea sa-mi sparg capul.Cred ca sti faza cu:tu vrei sa te asezi pe scaun si unu vine pe la spatele tau si trage scaunul.Nimeni nu a patit nimic,dar capul meu a ricosat direc in coltul banci.A urmat o gramada de certuri si tipete,dar degeaba caci durerea nu trecea.Cu ocazia asta am dat o fuga la doctor,unde mi-a facut o gramada de investigatii "amuzante",chiar ereau amuzante.Dupa toate astea,am vazut o "chestie",ce nu cred ca o voi uita vreodata,o imagine ce-mi va ramane intiparita in minte meru.Care?Ce?O ambulanta tocmai venise cu un tip care avea in jur de 15 ani.Si care-i faza?Erea in coma alcolica cu spume la gura,luni dimineataX_X.Wtf,ce viata derutata...Cu toate ca nu aveam voie de la doctor sa ies afara,eu am facut o exceptie.Am dat o fuga pana la Stf,ca de' nu ai sa vezi vreodata drac mort si rata inecata.Acolo am constat ca nu toata lumea tine la bautura...To be continued...